Φιλαθλοι, οπαδοι και παικτες. Ολοι ενα ματσο ..ανθρωποι.

το η ενα .. μεγαλο μερος που καθοριζει την σταση των οπαδων .. η ζηλεια ..θελουν να παιξουν ποδοσφαιρο οι ιδιοι .. οι ιδιοι να βαλουν τα γκολ ..

 

κατι που θα πρεπει να ξεχωρισουν …

να αντλουν την χαρα τους .. απο το να βλεπουν τους αλλους

 

να μπουν μεσ’ το πετσι των παικτων της ομαδας τους .. και οχι μονο της ομαδας τους .. οποιαδηποτε ομαδας .. να φανει, σε ολο του το μεγαλειο, οτι και αυτοι οι ιδιοι οι παικτες .. δεν ειναι διαφορετικοι απο τους ιδιους τους εαυτους τους .. ειναι και αυτοι ανθρωποι .. δεν ειναι μηχανες .. που θα πρεπει παντα .. σωνει και καλα .. να ανταποκρινονται στις απαιτησεις .. απαιτησεις, που συχνα, οταν λεγεται, εννοειται, υποτιθεται θα ελεγα, του παιχνιδιου .. αλλα στην ουσια ειναι οι απαιτησεις, που ο καθε φιλαθλος, οπαδος, εχει βαλει στο μυαλο του .. στις δικες του απαιτησεις .. πρεπει να αφεθουν ελευθερα να κανουν το παιχνιδι τους .. γιατι μονο τοτε θα αποδωσουν .. αυτα που αναμενονται .. s54kay

 

ενας παραγοντας που θα πρεπει να βαλει ο καθε ενας .. οπαδος .. φιλαθλος στο νου του .. για να καταλαβει και ο ιδιος .. γιατι κανει οτι κανει .. απο τα μικρα μεχρι τα μεγαλα .. απο το γιατι του αρεσει το ποδοσφαιρο .. γιατι αυτη και οχι η αλλη η ομαδα .. γιατι εκεινος ο παικτης και οχι ο αλλος .. γιατι να βριζει η να σπαει καθισματα ..

This entry was posted in chaotic football. Bookmark the permalink.

Leave a comment