Παραγουαη και Ιταλια δυναμη και θρασσος

… που αποδεικνυεται οτι απο μονη της η κατοχη δεν φερνει το γκολ .. το αποτελεσμα .." ειπε ο σπηκερ

οι παικτες της Παραγουαης .. αλληλοκαλυψη .. συνεχεια κινηση .. η μονη λυση για να ξεπεραση ενας παικτης .. η ομαδα .. τον ογκολιθο .. τον σκοπελο της αδρανειας .. στην βραση κολλαει το σιδερο .. με την αεναη κινηση δενουν γερα .. οι μεμονομενες ενεργειες των παικτων .. επεται ομαδα ..

εν κινησει .. εν δυναμει .. οι συνδυασμοι αντι για γρηγορα .. γινονται γρηγοροτερα .. υπερνικαται η αδρανεια .. μηδεν αδρανεια ..

σκληροι .. δυναμικοι .. οι Παραγουανοι .. δεν το βαζουν κατω … s54kay

Ιταλοι τριγωνακια .. γρηγορες εναλλαγες της μπαλλας .. ακριβεια στις πασες .. ζωγραφιζουν .. δεν πτοουν τους Παραγουανους .. παντα σε εγρηγορση, δεν αποχαυνωνονται .. ανταποκρινονται ..  

και οι Ιταλοι δεν πανε πισω .. μαχητες .. Καμορανεζι .. σκληρος .. δυνατος .. αλλα και βρωμικος .. πατημα με την σολα .. αγκωνια .. δευτερη φορα που βρισκει αντιπαλο με την σχαρα ο Καμορανεζι .. εντολη απο τον Λιπι; .. αντιποινα στην σκληροτητα των Παραγουανων στην αρχη του παιχνιδιους; ..

υπερενταση .. αποφασιστικοτητα .. και την τελευταια ικμαδα δυναμης που μπορει να αντλησει απο τα σωμα του ο παικτης ..

κοντρολαρουν την μπαλλα οι Παραγουανοι .. ψυχραιμια στις μεταβιβασεις .. ακριβεια . η μπαλλα διανυει κυκλικη τροχια .. απο το κεντρο στην αμυνα και μετα μπροστα ..

This entry was posted in chaotic football. Bookmark the permalink.

Leave a comment