μαθενεις να βαζεις γκολ .. ασκηση .. επαναληψεις .. συνηθεια .. σαν ενστικτο ..

Απο το αρθρο "ΑΡΗΣ – Τζόνσον: «Δεν θα έχουμε πρόβλημα να προκριθούμε»"

"Αναφορικά με τις αλλαγές που έγιναν στη σύνθεση του Άρη, σημείωσε: «Δεν είναι εύκολο να μπορείς να ανταπεξέλθεις όταν δεν έχεις πολύ χρόνο συμμετοχής, ειδικά σε παιχνίδια με απαιτήσεις. Έχουμε, όμως, βαθύ ρόστερ. Κάποιοι από εμάς έχουμε κρύες φανέλες, δεν τις έχουμε ιδρώσει πολύ, και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε εδώ. Να βγάλουμε ό, τι μπορούμε. Είναι σημαντικός ο πόντος που πήραμε και θέλουμε στα επόμενα τρία παιχνίδια που απομένουν να συνεχίσουμε με νίκες, να μείνουμε σε σωστή τροχιά και να συνεχίσουμε έτσι για τα πλέι οφ».

Το γκολ που πέτυχε ήταν αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας και ενεργειών με τον Αμερικανό να επισημαίνει: «Κάνουμε πολλές προπονήσεις για το πώς θα στείλουμε την μπάλα στο πρώτο και το δεύτερο δοκάρι. Έτσι, από ένστικτο μάλλον, βρέθηκα σε πλεονεκτική θέση και έστειλα την μπάλα προς το πρώτο δοκάρι και μπήκε το γκολ. Σίγουρα, οι συμμετοχές και τα γκολ δίνουν αυτοπεποίθηση σε έναν ποδοσφαιριστή, αλλά το σημαντικό είναι το θετικό αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν έβαλε περισσότερα γκολ από εμάς. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τη διαφορά από αυτούς που βρίσκονται πίσω από εμάς, να παραμείνουμε μπροστά και να μπούμε στα πλέι οφ»."

Έντι Τζόνσον .. το γκολ που πέτυχε ήταν αποτέλεσμα συνολικής προσπάθειας και ενεργειών .. κάνουμε πολλές προπονήσεις για το πώς θα στείλουμε την μπάλα στο πρώτο και το δεύτερο δοκάρι .. από ένστικτο μάλλον, βρέθηκα σε πλεονεκτική θέση και έστειλα την μπάλα προς το πρώτο δοκάρι και μπήκε το γκολ ..

.. συνολικη προσπαθεια .. ολης της ομαδας .. πολλες προπονησεις .. επαναληψη .. μαθηση .. πως θα στειλουμε την μπαλλα .. πρωτο δευτερο δοκαρι .. κτιζεται μια συνηθεια .. γινεται δευτερη φυση .. εμφανιζεται σαν ενστικτο .. χωρις σκεψη .. ο παικτης παιρνει πλεονεκτικη θεση .. η μπαλλα ..’τον βρισκει’ .. και η αντιδραση στιγμιαια .. χωρις χασιμο χρονου .. χωρις να δωσει χρονο .. στους αντιπαλους αμυντικους να αντιδρασουν απο την μερια τους σωστα .. s54kay

This entry was posted in chaotic football. Bookmark the permalink.

Leave a comment