Η επιχειρηματικοτητα … χρειαζεται ξεμπροστιασμα και αι σιχτιρισμα

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009; 10:10:28 πμ

Ερημοποίηση του Θεσσαλικού Κάμπου

"Ο Θεσσαλικός Κάμπος μετατρέπεται σε έρημο τοπίο εξαιτίας της ξηρασίας που επικρατεί, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημερησία»."

"Σε ορισμένα σημεία της διαδρομής του ποταμού Πηνειού δεν υπάρχει καθόλου νερό."

"Τεράστια ζημιά προκαλούν τα παράνομα φράγματα που υπάρχουν στα Τρίκαλα και στη Καρδίτσα που συγκρατούν τα νερά από τη λίμνη Πλαστήρα. Με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με αφανισμό 50,000 στρέμματα με βαμβάκι, καλαμπόκι, τεύτλα και βιομηχανική ντομάτα, σε 4 δήμους της Λάρισας."

.. ο καθε ενας ενεργει για τον εαυτουλην του .. το επακολουθο της επιχειρηματικοτητας .. που σαν σημαια ανεμιζεται .. το ποσα λεφτα ο καθενας εξυπνακιας επιχειρηματιας θα βγαλει και θα βαλει στο πουγγι του ..

.. ενας .. εναντιον ολων .. η ουσια του ανταγωνισμου .. που τον ονομασαν και υγιη .. που νομιμοποιει .. το δικαιωμα του καθενος .. αυτοδικαιωμα κατοχυρωμενο .. την καταστροφη των αλλων .. για την επιβιωση την δικη του

επιβιωση .. σε μια φυση κατεστραμμενη .. απο την αναθεματισμενη .. επικερδη επιχειρηματικοτητα .. μια διαστρεβλωση της αναπτυξης .. οταν σαν μονο κριτιριο εχει .. την μονη κινιτιρια δυναμη .. το ποσα λεφτα θα βγαλει ο επιχειρηματιας .. η εταιρια .. η πολη .. η περιοχη .. το κρατος

..  αναπτυξη που το μονο μετρο συγκρισης και μετρησης .. ειναι το ρευστο … 

και ερχεται το κρατος να συμπαραταχθει στον αγωνα του καθενος ελληνα πολιτη .. να υπερασπιστει του δικαιωματος του .. να καταστρεφει ολους τους αλλους .. οι νομοι του κερδους .. πανω στους οποιους βασιζεται η επιχειρηματικοτητα ..

και οι αγροτες στα Τρικαλα και στην Καρδιτσα … αυτο κανουν

This entry was posted in make money. Bookmark the permalink.

Leave a comment